Zoekt u een gezellige, warme trouwlocatie? Zoek niet verder – bij de Paddestoel verzorgen wij graag uw bruiloft.

Locatie voor receptie en/of bruiloft in de omgeving Utrecht en Hilversum

Aan de rand van de gemeente de Bilt vind u de Paddestoel, tussen Maartensdijk en Hilversum in. Door haar centrale ligging, in het hart van Nederland en langs de bossen van Maartensdijk is dit een zeer geschikte locatie voor het houden van de receptie voor uw bruiloft.

Bij de Paddestoel denken wij uiteraard graag met u mee. Wij gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden door te spreken met een lekker kopje koffie of thee. Samen stemmen wij af wat gewenst is en naar wat voor soort arrangement jullie op zoek zijn.

Bij de Paddestoel creëeren wij elke keer weer een warme, gezellige en persoonlijke sfeer zodat u en uw gasten kunnen genieten.

Praktische informatie

  • Onze serre biedt plaats voor ongeveer 100 personen en bij mooi weer heeft u een privé terras voor u en uw gasten.
  • U kunt gratis parkeren bij ons voor de deur
  • U kunt zelf de volledige serre naar wens stylen of u kunt dat door ons laten verzorgen

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk voor een bruiloft. Zo kunt u kiezen uit, bijvoorbeeld; een buffet, high tea, koffie met gebak of lekker borrelen. Heeft u andere wensen? Geen probleem – neem gerust contact met ons op. Bij de Paddestoel bent u vrij om een eigen bruidstaart mee te nemen, maar wij kunnen deze natuurlijk ook voor u regelen. Neem gerust contact op voor de verschillende mogelijkheden.